top of page

OVER ONS

Ik zie wie?

Exi-Design Studio!

WIE

Ik zie design, ik zie drukwerk, ik zie websites, ik zie alles! Aangename kennismaking, Thijs Deburghgraeve.

In een vorig leven actief in de bouwsector en de eventwereld, toen nog met Exi-Design op de achtergrond. Sinds 2019 "one giant leap" gemaakt en mijn eigen reclamebureau gestart, BAM! No-nonssens, recht voor de raap en zonder dure woorden (of prijzen), dat is onze aanpak. 

ONZE DIENSTEN

Eigenlijk heel eenvoudig, 90% van onze klanten zijn KMO's waar niemand actief met de marketing bezig is en waar er meestal ook niet echt tijd voor is. Wij vullen die leegte in zonder dat u iemand op de payroll hoeft te nemen. Geef ons uw logo en wij doen de rest. Of wacht, u heeft misschien nog geen logo? Geen zorgen, ook die ontwerpen we in combinatie met een mooie huisstijl.

ERVARING

Met een BANABA in Communicatie, Marketing & Events werd de fond gelegd. Ondertussen 12 jaar actief in de marketingbranche en volledig bezeten van deze moderne ambacht. Daarnaast blijven we onszelf bijscholen en de laatste nieuwe trends opvolgen en werken we steeds met de meest recente programma's en technieken. Maar bovenal, we doen het echt gern!

TESTIMONIALS

Wat onze klanten zeggen over Exi-Design Studio

ELS BUYCK
Ultimi totaalprojecten

Kilian Ballevier

Velosup

Prachtige samenwerking! Met enkel een voorbeeld van mijn logo, en de vraag kun je het een beetje accentueren? Stond ik gisteren te giechelen als klein meisje toen ik het eindresultaat van mijn belettering zag! 

Kevin Demets

Attic +

bottom of page