top of page

ONZE DIENSTEN 

Ontdek hier wat we naast onze 4 hoofdactiviteiten nog meer te bieden hebben

Wij zijn nog steeds grote voorstander van drukwerk. Het blijft een ondersteunend middel in de digitale wereld. Van naamkaartjes, offertemappen, uitnodigingen tot kalenders. Wij helpen van ontwerp tot de papierkeuze en het effectieve drukwerk.

Als u of uw werknemers dagelijks onderweg zijn wordt uw logo ontelbare keren gezien. Naast de kost van het beletteren is dat quasi dagelijks gratis reclame. Van ontwerp tot realisatie kan u bij ons terecht. 

Is het nu een gadget om uit te delen, een rollup-banner voor een beurs of bent u op zoek naar werfbanners of panelen? Wij gaan op zoek naar het perfecte promotiemateriaal op maat van uw business en budget.

Een eigen website is in deze tijden een must en net daarom zijn we ons de laatste jaren gaan specialiseren in het ontwerpen en maken van budgetvriendelijke websites. SEO, SEA, social media,... We helpen u graag.

Naast belettering is een gevelreclame ook een mooie meerwaarde voor uw bedrijfspand of winkel. Dit kan in de vorm van een banner, maar ook 3D letters, een lichtbak of zelfs een totem.

Van ontwerp tot plaatsing.

Uiteraard is onze know-how in drukwerk perfect bruikbaar voor andere toepassingen. Zo ook bij drukwerk voor speciale gelegenheden. Geboorte, huwelijk, een feest? Wij ontwerpen en leveren uw perfect drukwerk.

LOGO EN HUISSTIJL ONTWERP

Ben je een startende ondernemer of is je huidige logo en huisstijl aan vernieuwing toe? Je kan voor allebei terecht bij Exi-Design Studio. Van ontwerp tot realisatie, volledig op uw maat en in de stijl die uw wenst.

Om onze service compleet te maken werd in 2022 Switters Pro geboren. Ons kleine broertje is gespecialiseerd in het borduren en bedrukken van werk- en promotiekledij. Exi-Design Studio verzorgt de ontwerpen, Switters Pro doet de rest. Meer weten? Yes!

bottom of page